Sabiha Çiftçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Mesleki ve Teknik Eğitimde günümüzün teknolojisi ile donatılmış, Mersin’in en saygın ve tercih edilen Mesleki Eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin; Ferdi özellik ve yeteneklerini dikkate alarak gerekli bilgi ve becerileri kazanmalarını, çevresi ile olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, sorunlar ve olaylar karşısında çok yönlü ve tarafsız olmalarını, ekip çalışmalarına yatkın ve işbirliği yapabilmelerini, düzenli, disiplinli ve sistemli bir şekilde düşünme kabiliyetlerinin ve sorunlar karşısında mücadele etmelerini sağlayan bir eğitim kurumuyuz.

Başarılar:

Isınma: Elektrik, Klima
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0324 3360060

WEB - https://sabihaciftcimtal.meb.k12.tr

Adres - İhsaniye Mah. 4932.Sokak No7 Eski Tıp Fakultesi Hastanesi Batısı

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - İhsaniye Mah. 4935.Sokak No:7 Eski Tıp Fakültesi Hastanesi Batısı Akdeniz / MERSİN

Adres - İhsaniye Mah. 4932.Sokak No7 Eski Tıp Fakultesi Hastanesi Batısı

Ulaşım Okulumuzun Konumu İl Merkezinde Olması Nedeni İle Özel Araç ve Toplu Taşıma Araçları İle Rahatlıkla Ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1 KM