Okulum Temiz Belgesi Aldık

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı dahilinde okulumuz, "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kontrol Kılavuzu" içerisinde belirtilen tüm faaliyetleri, eylem  planlarını, talimatları, eğitimleri  tamamlayıp başvuruda bulunmuştu.

21.10.2020-23.10.2020 tarihleri arasında Milli Eğitim Bakanlığı ve TSE işbirliğinde oluşturulan eğitim programları ile yetkilendirilen Tetkik Görevlileri tarafından okulumuz denetlenmiş, TSE standartlarına uygun kriterleri sağladığımız  görülmüştür.OKULUM TEMİZ belgesi almaya hak kazandık...Okul Müdürü Fatma HAS,bu süreçte gösterdikleri özveri için başta Müdür yardımcımız Ayşen ÇELİK ve tüm personelimize teşekkür edip çiçek takdim etti.

28.10.2020 217

28-10-202028-10-2020