Eksik Parçayı Tamamlayalım

PROJEMİZ HAKKINDA

EKSİK PARÇALARI TAMAMLAYALIM.

Kısa Açıklama

Her kültürden göçmen, dezavantajlı geçmişlerden, engelli ve BEP'li (Bireysel Eğitim Programı) öğrencilerin katılımını sağlamak için oluşturulmuştur.

- Çevre dostu uygulamalar içerir ve çevreye duyarlı vatandaşlar yetiştirmek için koşullar yaratılması.

- Değerler eğitimine yönelik çalışmalarda bulunması, öğrencilerimizin kendilerini rahat ifade etmeleri için ortam oluşturulmasının sağlanması.

-Öğrencilerimizin ekip çalışması içinde yer bulması.

Hedefler

-Dezavantajlı öğrencilerin yaşamda karşılaşabilecekleri zorluklar karşısında başa çıkabilecek yöntemlerin gösterilmesini sağlamak.

-Ekip çalışmaları içine kendine yer bulmalarını sağlamak.

-Sosyal becerilerinin geliştirilmesini sağlamak.

-Öğrencilerin web.2 araçlarını kullanarak dijital eğitim ortamına entegre olmalarını sağlamak.

-Değerler eğitimi kapsamında ahlaki yönlerin güçlendirilmesi.

-Çevreye saygılı ve duyarlı birey olmalarına katkı bulunmak.

Öğrenme süreci

Projemizde;

-Ortaklarımızla belirleyeceğimiz takvim doğrultusunda belirli zaman dilimlerinde online toplantılar yaparak projenin akışı  sağlanacaktır.

-Öğretmen ve öğrencilerimizle iş birliği çerçevesinde etik kurallara uygun olarak yürütülecektir.

-Kullanacağımız web.2 araçlarıyla projeye aktif katılmaları sağlanacaktır.

- Projemiz Mart-Nisan ayları arasında yürütülecektir.

Eksik Parçayı Tamamlayalım  Projesi kurucuları Raziye Eroğlu -Müslüme Bolacalı ve  okulumuz öğretmenlerinden Zeynep İbin,Özen Şahin ile beraber 10öğretmen ve 59 öğrenci  yer almaktadır.

01.04.2022 152

meb_iys_dosyalar/33/11/749368/dosyalar/2022_04/01001459_katilim-belgesi-eksik-parcalari-tamamlayalim.pdf